Vestigingsmanager Recruitment / Regiomanager Tilburg

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Als Vestigingsmanager Recruitment / Regiomanager Tilburg draag jij de totale verantwoordelijkheid voor je eigen regio. Je lanceert ons concept in Tilburg en zorgt ervoor dat bedrijven én jongeren, studenten en starters weten wie we zijn en wat we te bieden hebben. Zodra de basis staat en je regio groeit in aantal aangesloten bedrijven en kandidaten, heb je de mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende functie. Jij, als Vestigingsmanager Recruitment / Regiomanager Tilburg, gaat dan op zoek naar een accountmanager (die zich focust op de bedrijven) en een recruiter (die zich focust op de kandidaten) om je team uit te breiden. Samen met hen streef je ernaar om de vastgestelde maanddoelen voor jullie regio te behalen. Je behoudt het overzicht en springt bij wanneer je teamgenoten er niet uitkomen. Ook draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling van je team door hen te begeleiden en te coachen bij de dagelijkse werkzaamheden. Het binnenhalen en tevreden houden van klanten, evenals het opstellen van een marketingplan voor jouw regio en het bepalen van de strategische focus, is iets waar je je continu mee bezig zal houden.


Functie-eisen                                                                                    

werkenbij_mini_icoon-10.png

 HBO/WO (Commercieel, economisch, HR)


werkenbij_mini_icoon-12.png

 Minimaal 2 jaar ervaring in de uitzendbranche


werkenbij_mini_icoon-09.png

 Sales, ondernemend, doelgericht, leidinggeven, communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk)          


Wat bieden wij?

werkenbij_mini_icoon-11.png

 Startsalaris: €2.500 - €2.900 + bonus


werkenbij_mini_icoon-13.png

 Fulltime / 40 uur per week


werkenbij_mini_icoon-07.png

 25 vakantiedagen


werkenbij_mini_icoon-08.png

 Externe en interne trainingenGroeipad

Groeipad-01.png

Werkzaamheden

  • Acquisitie: selecteren en binnenhalen van nieuwe klanten in jouw regio
  • Relatiebeheer: onderhouden van een goede relatie met huidige opdrachtgevers, bedrijfsafspraken, telefonisch op de hoogte stellen van de gang van zaken
  • Werven en selecteren kandidaten: online benaderen van interessante kandidaten, aangemelde kandidaten selecteren, voeren van kennismakingsgesprekken
  • Opdrachten invullen: openstaande vacatures invullen en zorgen voor een perfecte match tussen bedrijf en kandidaat
  • Administratie: alles verwerken in ons interne CRM-systeem en controleren in hoeverre je team op schema loopt met betrekking tot de Labour Efficiency Ratio (LER). 

Naarmate je team groeit ga je steeds meer management-taken uitvoeren. Taken als opdrachten invullen en het werven en selecteren van kandidaten worden dan voor een deel overgenomen worden door je teamgenoten. 

Werken bij JAM

Iedere dag bouwen we met een enthousiast team van young professionals aan JAMwerkt.nl. Onze missie? Jongeren, studenten en starters helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt! Wij zijn ervan overtuigd dat een studiegerelateerde bijbaan, leuk vakantiewerk en een uitdagende startersfunctie in de regio kunnen bijdragen aan die succesvolle start op de arbeidsmarkt! Wij helpen jongeren, studenten en starters graag om overzicht te krijgen op het grote aanbod van studies en banen van dit moment.


De afgelopen zeven jaar hebben we hele mooie mijlpalen behaald, met in maart 2019 nog het nieuws dat we volgens de Financial Times het 8e snelst groeiende bedrijf van Nederland zijn. We zijn er nu klaar voor om JAMwerkt.nl naar een hoger niveau te tillen, maar daar hebben we hulp bij nodig. 


Het team van JAMwerkt.nl, evenals de organisatie zelf, is te omschrijven aan de hand van vier kernwaarden:

Kernwaarden JAM


Benieuwd wat deze kernwaarden precies betekenen? Hier lichten we ze voor je toe!

Je bent er nog?

Leuk! Druk op de knop hieronder en vertel ons waarom je bij ons en bij deze baan past!