Stagiair Social Media / Marketing

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bij JAMwerkt helpen wij jong talent aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Aanwezig zijn op social media is gezien onze doelgroep erg belangrijk! Dat gaat al best lekker: 2200+ volgers op Instagram en 500+ volgers op TikTok (we zijn pas net begonnen hé). We willen verder groeien op deze kanalen, maar daar heeft Nikki (Marketing Manager) helaas te weinig tijd voor. Daarom zijn we op zoek naar een creatieve stagiair die bomvol goede ideeën zit voor onze socials om deze naar een hoger level te tillen!


Werkzaamheden:

  • Social media (hoofdtaak): jij gaat actief aan de slag met content voor op onze social kanalen (Instagram, TikTok, Facebook en eventueel ook LinkedIn). Je bedenkt én maakt alle posts, stories en TikTok-filmpjes. Je weet wat onze doelgroep wil zien, bent op de hoogte van trends en zorgt wekelijks voor meerdere posts. Je durft zelf het voortouw hierin te nemen en enthousiasmeert eventueel collega’s om mee te doen in een door jou bedachte challenge!
  • Nieuwsbrief: je gaat ondersteunen bij het opstellen en versturen van de maandelijkse nieuwsbrief naar werkzoekende jongeren én aangesloten bedrijven. Denk hierbij aan het schrijven van wervende kandidaatprofielen of het mededelen van belangrijk nieuws.
  • Marketing-projecten: ten slotte zal je nauw betrokken worden bij lopende marketing-projecten. Deze zijn elke periode anders, dus welke dat precies zijn tijdens jouw stage is nu nog moeilijk te zeggen. Je kan denken aan het schrijven van een aantal SEO-webpagina’s tot het organiseren van een grote marketingactie om onze doelgroep te bereiken.

Werken bij JAM

Dit ben jij:

  • Instagram en TikTok kennen geen geheimen voor jou. Je bent zelf actief op deze kanalen en bent op de hoogte van de laatste trends.
  • Je schrijft uitstekend Nederlands en krijgt de rillingen als je een spelfout ziet.
  • Je bent proactief en durft met creatieve ideeën te komen.
  • Extra punten als je ervaring hebt met het maken en editten van video’s
  • Je werkt 24 uur per week voor JAM. De andere 16 uur kan je aan je onderzoek werken.

Iets voor jou?

Omdat we ontzettend benieuwd zijn naar jouw creativiteit en social-skills, ontvangen we graag een door jou gemaakte insta-post, story óf TikTok (extra punten als deze over werk gaat!). Voeg dan in de bijlage ook even je cv en een korte motivatie toe en Nikki neemt z.s.m. contact met je op!