Regiomanager Uden & Meierijstad

Klaar voor een nieuwe uitdaging?


Ben jij een ondernemend type? En wil jij aan een eigen regio bouwen, door lokale bedrijven uit Meierijstad en Uden te helpen aan jong talent uit de buurt? Lees dan snel verder!


Als Regiomanager Meierijstad & Uden ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met opdrachtgevers in jouw regio die op zoek zijn naar jongeren, studenten en starters. Wanneer je denkt dat de diensten van JAM een positieve bijdrage kunnen leveren aan de groei van een opdrachtgever in jouw regio, aarzel je niet om contact op te nemen. Je legt uit wat je te bieden hebt, enthousiasmeert en overtuigt de opdrachtgever om een samenwerking aan te gaan.


Hiervan krijg jij een lach op je gezicht

Iedere maand streef je ernaar om nieuwe opdrachten en vacatures binnen te halen en jongeren, studenten en starters aan een gave baan te helpen. Je krijgt energie wanneer je een nieuwe samenwerking aangaat met een klant, of wanneer je een bedrijf hebt geholpen aan hun ideale werknemer. Want het groter en bekender maken van JAMwerkt in jouw regio; daar krijg je een kick van!


Jij bent..

1. Een mensgerichte relatiebeheerder

Het klantenbestand in Meierijstad & Uden bestaat vooral uit eigenaren van kleine MKB-bedrijven en HR-medewerkers van grotere MKB-bedrijven, veelal woonachtig in de regio. Je contactpersonen hebben relatiebeheer hoog in het vaandel staan. Je valt daarom niet direct met de ‘verkoop vraag’ in huis, maar toont eerst interesse in de persoon en in het bedrijf. Doordat je oprecht geïnteresseerd bent, weet je op een natuurlijke manier een goede relatie op te bouwen. Onze kernwaarde ‘Nuchter met een zachte G’ is daarmee erg goed op jou van toepassing.


2. Een resultaatgerichte verkoper

Als Regiomanager werk je daarnaast met strakke KPI’s op week- en maandbasis. Natuurlijk lever je hierbij zelf ook input op basis van jouw verwachtingen. Op deze manier kom je samen met onze Sales Manager tot ambitieuze doelen voor de periode die volgt. Het persoonlijke, mensgerichte is dus erg belangrijk, maar uiteindelijk moet je wel gedreven zijn om resultaten te behalen.

Op dit moment is de regio Meierijstad een echte groeiregio. Het begin is gemaakt, maar de weg naar een volwassen regio moet nog verder worden afgelegd. Een erg mooie uitdaging dus, die je met beide handen kunt aanpakken!


Onderdeel van team Noord-Oost Brabant

Als Regiomanager Meierijstad maak je direct deel uit van een klein en hecht team. Je werkt samen met onze Sales Recruiter Carlo, en met onze Junior Recruiter Floor. Het team staat op dit moment onder leiding van Martijn, mede-oprichter van JAMwerkt. Idealiter kun jij niet wachten om het stokje van hem over te nemen en is het jouw doel om op korte termijn door te groeien naar een leidinggevende rol als Senior Regiomanager Noord-Oost Brabant.


Functie-eisen                                                                                    

werkenbij_mini_icoon-10.png

 HBO of WO (Commercieel / Economisch / HR)


werkenbij_mini_icoon-12.png

 Minimaal 3 jaar ervaring in een Sales-rol binnen de uitzendbranche


werkenbij_mini_icoon-09.png

 Je bent een echte verkoper die ondernemend en doelgericht te werk gaat en communicatief erg sterk is 


werkenbij_mini_icoon-12.png

Ervaring met het opbouwen van een regio, evenals een netwerk in regio Uden & Meierijstad geeft jou een streepje voor op de concurrentie


Wat bieden wij?

werkenbij_mini_icoon-11.png

 Startsalaris: €2.800 - €3.200 + bonusregeling


werkenbij_mini_icoon-13.png

 Fulltime: 40 uur per week


werkenbij_mini_icoon-07.png

 25 vakantiedagen


werkenbij_mini_icoon-08.png

 Een persoonlijk groeipad, met aandacht voor jouw persoonlijke ambities


GroeipadAfhankelijk van je ervaring in de uitzendbranche is het mogelijk om lager of hoger in te stromen. In dat geval is het salaris natuurlijk ook bespreekbaar.


Werkzaamheden

  • Acquisitie: het in kaart brengen en benaderen van nieuwe klanten in jouw regio.
  • Relatiebeheer: het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met opdrachtgevers door middel van bedrijfsbezoeken en regelmatig (telefonisch) contact.
  • Coördineren van de werving en selectie van kandidaten: aangezien recruitment niet een van jouw hoofdtaken is, draag je zorg voor de coördinatie van de wervingsinspanningen van de recruiter(s) in jouw team.
  • Management: je houdt de lange termijn in de gaten en je bepaalt de strategie voor jullie regio. Wanneer je team achter dreigt te lopen op schema, bekijk je waar jullie je op moeten focussen en schakel je waar nodig. Als eindverantwoordelijke laat jij je niet verrassen. 
  • Opdrachten vervullen: je vervult openstaande vacatures door geschikte kandidaten te plaatsen. Het creëren van de perfecte match is hierbij erg belangrijk. Dit doe je natuurlijk samen met je team. 
  • Netwerken: een groot netwerk helpt je om nieuwe connecties aan te gaan en stelt je in staat om een grotere groep personen en bedrijven kennis te laten maken met JAMwerkt. Zodra de coronacrisis straks voorbij is, vind jij het ook leuk om op netwerkbijeenkomsten over JAMwerkt te vertellen. 


Naarmate je bekend bent met onze werkwijze en bewezen hebt deze functie succesvol te kunnen uitvoeren, heb je de mogelijkheid om door te groeien richting een leidinggevende rol. Je gaat dan meerdere collega’s aansturen en begeleiden bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ook draag je vanaf dat moment de volledige verantwoordelijkheid voor de resultaten van regio Uden & Meierijstad.

Werken bij JAM

Wij zijn nuchter met een zachte G: We werken samen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken en motiveren en helpen elkaar om succesvol te zijn. Je vindt bij ons geen haantjes die handelen in eigen belang. Onze missie is om jongeren, studenten en starters te helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt! Doordat we zelf ook nog jong zijn, kunnen we ons als geen ander inleven in deze doelgroep. Dit is niet alleen prettig voor de kandidaat, maar ook voor de opdrachtgever die zelf moeite heeft om deze doelgroep te bereiken en te boeien.


JAMwerkt bestaat inmiddels 8,5 jaar en er gaat geen dag voorbij waarop we niet bezig zijn met ontwikkelen en verbeteren. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door ons online platform, de Talentenbank, onze Studentenpools, en natuurlijk door onze persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat kandidaten en opdrachtgevers zich gehoord voelen. Bovendien hebben we ook een sterke lokale focus, die ervoor zorgt dat we bedrijven en jong talent op regionaal niveau bij elkaar brengen. Wij zijn er klaar voor om JAMwerkt nog harder te laten groeien, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!


De huidige collega’s hebben gekozen voor een baan bij JAMwerkt aan de hand van onze vier kernwaarden:


Kernwaarden JAM


 Benieuwd wat deze kernwaarden precies betekenen? Hier lichten we ze voor je toe!Je bent er nog?

Super! Druk op de knop hieronder en vertel ons waarom je goed in ons team past en waarom deze baan aansluit bij jouw profiel. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om je laten weten of je langs mag komen voor een eerste gesprek.