Recruitment Consultant bij JAMwerkt

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Als Recruitment Consultant bij JAMwerkt heb je contact met kandidaten en opdrachtgevers. Dit maakt jouw functie lekker veelzijdig. Wanneer een van je collega's een nieuwe opdracht heeft binnengehaald spreken jullie deze samen door. Daarna ga je aan de slag met het schrijven van een vlotte, enthousiasmerende vacaturetekst, welke je online plaatst via ons online beheersysteem. Je behandelt sollicitaties die binnenkomen en gaat zelf actief op zoek naar kandidaten. Je probeert hen te overtuigen om via JAMwerkt aan de slag te gaan. Ben je op zoek naar een kandidaat voor een Startersfunctie, dan is het vaak ook een optie dat de kandidaat direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. 

Naast dat je je bezig houdt met werving en selectie heb je ook contact met verschillende opdrachtgevers. Het is niet aan jou om nieuwe klanten binnen te halen, maar het is wel mogelijk dat een klant aan jou wordt toegewezen zodra deze eenmaal akkoord is met een samenwerking. Jij wordt dan verantwoordelijk voor het relatiebeheer en zorgt voor een duurzaam en prettig contact.

Veel van onze opdrachtgevers maken gebruik van onze Studentenpool: een online tool waarin studenten kunnen aangeven wanneer zij beschikbaar zijn en waarmee je hen gemakkelijk kunt inplannen. Als Recruitment Consultant is het vullen van deze pool evenals het inplannen van de studenten ook onderdeel van jouw takenpakket. 

Ook leuk om te weten: je maakt in deze rol onderdeel uit van een team. Zelf noemen we onze teams vaak 'Regioteams' omdat deze verantwoordelijk zijn voor de kandidaten en opdrachtgevers in een bepaalde regio. In dit team werk je samen met minimaal 3 andere personen, die ieder hun eigen specialisatie / focus hebben. Samen streven jullie ernaar om de maandelijkse doelen te behalen en het aantal inhurende bedrijven en werkzame uitzendkrachten steeds verder uit te breiden. 

Werken bij JAM

 Functie-eisen

werkenbij_mini_icoon-10.png

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding (Commercieel / Economisch / HR)


werkenbij_mini_icoon-12.png

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van Recruitment

Ervaring met Boolean Search en diverse sourcing tools is een pré


werkenbij_mini_icoon-09.png

Je bent ondernemend, communicatief sterk, enthousiast en leergierig


Wat bieden wij?

werkenbij_mini_icoon-11.png

Startsalaris tussen de €2.400 en €2.700 met een aanvullende bonusregeling


werkenbij_mini_icoon-13.png

Een functie voor 32 tot 40 uur per week


werkenbij_mini_icoon-07.png

25 vakantiedagen


En misschien nog wel het belangrijkste: je gaat deel uitmaken van een top team, waarin iedereen bereid is elkaar te helpen, waar hard wordt gewerkt om samen te groeien, maar waar ook tijd wordt gemaakt voor gezelligheid!


Werkzaamheden

  • Vacatureteksten schrijven: je weet de functie en de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een grammaticaal sterke vacature die de kandidaat enthousiasmeert en aanspoort om te solliciteren.
  • Relatiebeheer: je onderhoudt een goede relatie met huidige opdrachtgevers door middel van bedrijfsbezoeken en regelmatig (telefonisch) contact.
  • Beheer Studentenpools: je stelt studentenpools samen en bent verantwoordelijk voor een goede planning die aansluit bij de wensen van de opdrachtgever
  • Werven en selecteren van kandidaten: je gaat actief op zoek naar geschikte kandidaten en nodigt hen uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel je over JAMwerkt, achterhaal je de behoeften van de kandidaat en bespreek je interessante vacatures.
  • Kandidaten voorstellen: zodra je een goede kandidaat gesproken hebt voor een openstaande vacature stel je deze voor aan de opdrachtgever aan de hand van een kort, professioneel voorstel waarin je de kandidaat presenteert. Je gaat continu op zoek naar d e perfecte match, om zoveel mogelijk succesvolle plaatsingen te realiseren.
  • Administratie: je houdt je collega’s op de hoogte van de gang van zaken en zorgt voor overzicht door je werkzaamheden administratief vast te leggen in het beheersysteem van JAM.


GroeipadWaarom wil je werken bij JAMwerkt?

Wij zijn nuchter met een zachte G: We werken samen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken en motiveren en helpen elkaar om succesvol te zijn. Je vindt bij ons geen haantjes, die handelen in eigen belang. Onze missie is om jongeren, studenten en starters te helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt! Doordat we zelf ook nog jong zijn, kunnen we ons als geen ander inleven in deze doelgroep. Dit is niet alleen prettig voor de kandidaat, maar ook voor de opdrachtgever die zelf moeite heeft om deze doelgroep te bereiken en te boeien.


JAMwerkt bestaat inmiddels 8 jaar en er gaat geen dag voorbij waarop we niet bezig zijn met ontwikkelen en verbeteren. Wij onderscheiden ons van de concurrent door ons online platform, de Talentenbank en onze Studentenpools, en natuurlijk door onze persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat kandidaten en opdrachtgevers zich gehoord voelen. Bovendien hebben we ook een sterke lokale focus, die ervoor zorgt dat we bedrijven en jong talent op regionaal niveau bij elkaar brengen. Wij zijn er klaar voor om JAMwerkt nog harder te laten groeien, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!


De huidige collega’s hebben gekozen voor een baan bij JAMwerkt aan de hand van onze vier kernwaarden:


Kernwaarden JAM


Benieuwd wat deze kernwaarden precies betekenen? Hier lichten we ze voor je toe!Enthousiast geworden?

Super! Druk op de knop hieronder en vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn, en waarom je goed in ons team past. We proberen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op te nemen!


Ben jij geïnteresseerd in een baan bij JAMwerkt? Of lijkt het je gewoon leuk om op de hoogte te blijven van onze organisatie? Klik dan hier, laat je gegevens achter en ontvang één keer per maand een e-mail met o.a. nieuws, ontwikkelingen en persoonlijke interviews om ons beter te leren kennen. Daarnaast brengen wij jou als eerste op de hoogte van nieuwe interne vacatures.