Recruiter bij JAMwerkt (vanaf juni 2020)

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Als Recruiter bij JAMwerkt ben je verantwoordelijk voor het zoeken, werven en selecteren van jongeren, studenten en starters in jouw regio. Je gaat zelf actief op zoek naar potentiële kandidaten voor een openstaande functie, maar gaat ook het gesprek aan met kandidaten die zich hebben aangemeld via de website. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de sollicitatieprocedure soepel verloopt. Je uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk kandidaten te helpen om een leuke, passende functie te vinden.


Wanneer je een geschikte kandidaat hebt gevonden plan je een kennismakingsgesprek in. Past de persoon bij de functie, dan breng je de opdrachtgever op de hoogte en plan je in overleg een sollicitatiegesprek in. Past de kandidaat niet bij de functie, dan ga je samen met je team op zoek naar een baan die wel geschikt is.


Je werkt in een team van minimaal drie personen; jijzelf, een accountmanager die verantwoordelijk is voor het contact met de opdrachtgevers, en een (senior) regiomanager die het team aanstuurt. In ons crm-systeem en tijdens wekelijkse teamvergaderingen houd je elkaar op de hoogte van de voortgang. Samen streven jullie ernaar om de vooraf bepaalde maanddoelen van jullie regio te behalen.

Werken bij JAM

 Functie-eisen

werkenbij_mini_icoon-10.png

HBO of WO (Commercieel / Economisch / HR)


werkenbij_mini_icoon-12.png

6 tot 24 maanden ervaring in de uitzendbranche


werkenbij_mini_icoon-09.png

Je bent ondernemend, werkt doelgericht en bent communicatief vaardig

(mondeling en schriftelijk)


Wat bieden wij?

werkenbij_mini_icoon-11.png

Startsalaris: €2.000 - €2.400 


werkenbij_mini_icoon-13.png

Fulltime


werkenbij_mini_icoon-07.png

25 vakantiedagen


werkenbij_mini_icoon-08.png

Externe en interne trainingen


GroeipadAfhankelijk van je ervaring in de uitzendbranche / arbeidsbemiddeling start je als Junior Recruiter of Recruiter. Het verschil tussen deze twee functies is de mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. 


Werkzaamheden

  • Werving: je gaat actief op zoek naar kandidaten voor openstaande vacatures
  • Selectie: je beoordeelt sollicitaties en bepaalt welke kandidaten voorgesteld kunnen worden aan de opdrachtgever
  • Kennismakingsgesprekken voeren: je nodigt kandidaten uit om op gesprek te komen. Tijdens dit gesprek geef je hen meer informatie over JAMwerkt en achterhaal je waar ze naar op zoek zijn
  • Opdrachten vervullen: in samenwerking met de Accountmanager zorg je ervoor dat openstaande vacatures worden vervuld door de juiste kandidaten te plaatsen. Het creëren van de perfecte match is hierbij erg belangrijk. 
  • Administratie: je houdt je collega’s op de hoogte van de gang van zaken en zorgt voor overzicht door je werkzaamheden administratief vast te leggen in het beheersysteem van JAMwerkt.

Werken bij JAMwerkt

Iedere dag bouwen we met een enthousiast team van young professionals aan JAMwerkt.nl. Onze missie? Jongeren, studenten en starters helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt! Wij zijn ervan overtuigd dat een studiegerelateerde bijbaan, leuk vakantiewerk en een uitdagende startersfunctie in de regio kunnen bijdragen aan die succesvolle start op de arbeidsmarkt! Wij helpen jongeren, studenten en starters graag om overzicht te krijgen op het grote aanbod van studies en banen van dit moment.

De afgelopen 7,5 jaar hebben we hele mooie mijlpalen behaald, met in maart 2019 bijvoorbeeld het nieuws dat we volgens de Financial Times het 8e snelst groeiende bedrijf van Nederland zijn. Wij zijn er klaar voor voor om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!


Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Tijdens je inleertraject ben je vrijwel fulltime aanwezig op deze locatie. Naarmate het aantal kennismakingsgesprekken dat je voert toeneemt kom je ook regelmatig op onze gesprekslocaties in de Regio waarvoor je kandidaten werft.  

De huidige collega’s hebben gekozen voor een baan bij JAMwerkt aan de hand van onze vier kernwaarden:

Kernwaarden JAM

Benieuwd wat deze kernwaarden precies betekenen? Hier lichten we ze voor je toe!Je bent er nog?

Super! Druk op de knop hieronder en vertel ons waarom je goed in ons team past en waarom deze baan aansluit bij jouw profiel.