(Junior) Recruiter bij JAMwerkt

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Als (Junior) Recruiter bij JAMwerkt ben jij het visitekaartje voor onze kandidaten en uitzendkrachten. Jouw ultieme doel is om zoveel mogelijk jongeren, studenten en starters te helpen bij het vinden van een baan die bij hen past. Wanneer een van je collega's een nieuwe opdracht heeft binnengehaald spreken jullie deze samen door. Daarna ga je aan de slag met het schrijven van een vlotte, enthousiasmerende vacaturetekst, welke je online plaatst via ons online beheersysteem. Je behandelt sollicitaties die binnenkomen en gaat zelf actief op zoek naar kandidaten. Je probeert hen te overtuigen om via JAMwerkt aan de slag te gaan. Ben je op zoek naar een kandidaat voor een Startersfunctie, dan is het vaak ook een optie dat de kandidaat direct in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Je hebt contact met veel verschillende kandidaten die werk zoeken in verschillende sectoren. Het kan hierbij gaan om een bijbaantje, maar ook om een parttime opdracht of een eerste fulltime startersfunctie. Dit houdt je functie afwisselend en zorgt ervoor dat je zelf ook veel verschillende functies en klanten leert kennen.

Uitzendkrachten die reeds via ons aan het werk zijn kunnen altijd bij jou terecht met vragen. Indien gewenst geef je hen advies voorafgaand aan het sollicitatiegesprek of help je hen om goed voor de dag te komen tijdens een proefdag. De verantwoordelijkheid voor het relatiebeheer met deze uitzendkrachten en alle kandidaten in jouw regio ligt volledig bij jou.

Ook leuk om te weten: je maakt in deze rol onderdeel uit van een team. Zelf noemen we onze teams vaak 'Regioteams' omdat deze verantwoordelijk zijn voor de kandidaten en opdrachtgevers in een bepaalde regio. In dit team werk je samen met minimaal 3 andere personen, die ieder hun eigen specialisatie / focus hebben. Samen streven jullie ernaar om de maandelijkse doelen te behalen en het aantal inhurende bedrijven en werkzame uitzendkrachten steeds verder uit te breiden.

Naast de nauwe samenwerking van je team zit je ook wekelijks samen met collega Recruiters om de voortgang te bespreken en om samen te kijken waar jullie elkaar vooruit kunnen helpen. Op die manier sta je er nooit alleen voor.

Werken bij JAM

 Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding 
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van Recruitment
  • Ervaring met Boolean Search en diverse sourcing tools is een pré
  • Je bent ondernemend, communicatief sterk, enthousiast en leergierig

Wat bieden wij?

werkenbij_mini_icoon-11.png

Startsalaris tussen de €2.100 en €2.500, afhankelijk van werkervaring.


werkenbij_mini_icoon-13.png

Een functie voor 32 tot 40 uur per week


werkenbij_mini_icoon-07.png

25 vakantiedagen


En misschien nog wel het belangrijkste: je gaat deel uitmaken van een top team, waarin iedereen bereid is elkaar te helpen, waar hard wordt gewerkt om samen te groeien, maar waar ook tijd wordt gemaakt voor gezelligheid!


Werkzaamheden

  • Vacatureteksten schrijven: je weet de functie en de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een grammaticaal sterke vacature die de kandidaat enthousiasmeert en aanspoort om te solliciteren.
  • Werven en selecteren van kandidaten: je gaat actief op zoek naar geschikte kandidaten en nodigt hen uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel je over JAMwerkt, achterhaal je de behoeften van de kandidaat en bespreek je interessante vacatures.
  • Relatiebeheer: je zorgt voor een goede relatie met kandidaten en uitzendkrachten en staat altijd voor ze klaar wanneer ze vragen hebben of wanneer ze behoefte hebben aan advies.
  • Administratie: je houdt je collega’s op de hoogte van de gang van zaken en zorgt voor overzicht door je werkzaamheden administratief vast te leggen in het beheersysteem van JAM.


GroeipadAfhankelijk van je kennis en ervaring start je als Junior Recruiter, of als Recruiter.


Waarom wil je werken bij JAMwerkt?

Wij zijn nuchter met een zachte G: We werken samen om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken en motiveren en helpen elkaar om succesvol te zijn. Je vindt bij ons geen haantjes, die handelen in eigen belang. Onze missie is om jongeren, studenten en starters te helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt! Doordat we zelf ook nog jong zijn, kunnen we ons als geen ander inleven in deze doelgroep. Dit is niet alleen prettig voor de kandidaat, maar ook voor de opdrachtgever die zelf moeite heeft om deze doelgroep te bereiken en te boeien.


JAMwerkt bestaat inmiddels 8,5 jaar en er gaat geen dag voorbij waarop we niet bezig zijn met ontwikkelen en verbeteren. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door ons online platform, de Talentenbank, onze Studentenpools, en natuurlijk door onze persoonlijke aanpak die ervoor zorgt dat kandidaten en opdrachtgevers zich gehoord voelen. Bovendien hebben we ook een sterke lokale focus, die ervoor zorgt dat we bedrijven en jong talent op regionaal niveau bij elkaar brengen. Wij zijn er klaar voor om JAMwerkt nog harder te laten groeien, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!


De huidige collega’s hebben gekozen voor een baan bij JAMwerkt aan de hand van onze vier kernwaarden:Kernwaarden JAM


Benieuwd wat deze kernwaarden precies betekenen? Hier lichten we ze voor je toe!Enthousiast geworden?

Super! Druk op de knop hieronder en vertel ons wie je bent, wat je ambities zijn, en waarom je goed in ons team past. We proberen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op te nemen!


Ben jij geïnteresseerd in een baan bij JAMwerkt? Of lijkt het je gewoon leuk om op de hoogte te blijven van onze organisatie? Klik dan hier, laat je gegevens achter en ontvang één keer per maand een e-mail met o.a. nieuws, ontwikkelingen en persoonlijke interviews om ons beter te leren kennen. Daarnaast brengen wij jou als eerste op de hoogte van nieuwe interne vacatures.