Accountmanager Recruitment Tilburg

Klaar voor een nieuwe uitdaging?


Als Accountmanager bij JAM ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met opdrachtgevers in jouw regio die op zoek zijn naar jongeren, studenten en starters. Wanneer je denkt dat de diensten van JAM een positieve bijdrage kunnen leveren voor een opdrachtgever in jouw regio aarzel je niet om contact op te nemen. Je legt uit wat je te bieden hebt, enthousiasmeert en overtuigt de opdrachtgever om een samenwerking aan te gaan. Met 15.700 bedrijven gevestigd in Tilburg heb je zo een groot klantenbestand opgebouwd. Iedere maand streef je er naar om voldoende opdrachten binnen te halen en jongeren, studenten en starters aan een gave baan te helpen. In overleg met de opdrachtgever bepaal je de arbeidsvoorwaarden. Succes is pas echt behaald wanneer de kandidaat daadwerkelijk aan de slag gaat.

Als Accountmanager voor regio Tilburg word je ingewerkt in Team De Kempen. Je hoeft het wiel dus niet zelf opnieuw uit te vinden, maar leert de fijne kneepjes van het vak van je collega’s. Zodra je bekend bent met onze systemen en werkwijze word je zelf losgelaten in regio Tilburg. Je zal uiteindelijk werken in een team van minimaal drie personen; jijzelf, een recruiter die verantwoordelijk is voor het contact met de jongeren, studenten en starters, en een (senior) regiomanager die het team aanstuurt. In ons crm-systeem en tijdens wekelijkse teamvergaderingen houden jullie elkaar op de hoogte van de voortgang. Samen streven jullie ernaar om de vooraf bepaalde maanddoelen van de regio te behalen. Heb je zelf de ambitie om door te groeien naar een rol als Regiomanager, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.


Functie-eisen                                                                                    

werkenbij_mini_icoon-10.png

 HBO of WO (Commercieel / Economisch / HR)


werkenbij_mini_icoon-12.png

 6 tot 24 maanden ervaring in de uitzendbranche


werkenbij_mini_icoon-09.png

 Je bent ondernemend, bereid om acquisitie te doen, werkt doelgericht en bent communicatief vaardig 

  (mondeling en schriftelijk)          


Wat bieden wij?

werkenbij_mini_icoon-11.png

 Startsalaris: €2.200 - €2.600 + bonusregeling


werkenbij_mini_icoon-13.png

 Fulltime: 40 uur per week


werkenbij_mini_icoon-07.png

 25 vakantiedagen


werkenbij_mini_icoon-08.png

 Externe en interne trainingen


GroeipadAfhankelijk van je ervaring in de uitzendbranche / arbeidsbemiddeling start je als Junior accountmanager of Accountmanager. Het verschil tussen deze twee functies is de mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Wanneer jouw regio groeit, kun je doorstromen naar een rol als (Junior) Regiomanager. Als Regiomanager ben jij verantwoordelijk voor de resultaten van de gehele regio. De hoogste functie in deze lijn is de Rayonmanager. Deze persoon is verantwoordelijk voor de resultaten van meerdere regio’s en stuurt een team van meerdere personen aan.


Werkzaamheden

  • Acquisitie: in kaart brengen en benaderen van nieuwe klanten in jouw regio
  • Relatiebeheer: onderhouden van een goede relatie met huidige opdrachtgevers door middel van bedrijfsbezoeken en regelmatig (telefonisch) contact
  • Werven en selecteren van kandidaten: je gaat op zoek naar geschikte kandidaten, die je vervolgens uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek achterhaal je de behoeften van de kandidaat en daarna ga je op zoek naar een geschikte functie voor deze persoon
  • Opdrachten vervullen: je vervult openstaande vacatures door geschikte kandidaten te plaatsen. Het creëren van de perfecte match is hierbij erg belangrijk
  • Administratie: je houd je collega’s op de hoogte van de gang van zaken en zorgt voor overzicht door je werkzaamheden administratief vast te leggen in het beheersysteem van JAM.

Werken bij JAM

Iedere dag bouwen we met een enthousiast team van young professionals aan JAMwerkt.nl. Onze missie? Jongeren, studenten en starters helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt! Wij zijn ervan overtuigd dat een studiegerelateerde bijbaan, leuk vakantiewerk en een uitdagende startersfunctie in de regio kunnen bijdragen aan die succesvolle start op de arbeidsmarkt! Wij helpen jongeren, studenten en starters graag om overzicht te krijgen op het grote aanbod van studies en banen van dit moment.

De afgelopen 7,5 jaar hebben we hele mooie mijlpalen behaald, met in maart 2019 bijvoorbeeld het nieuws dat we volgens de Financial Times het 8e snelst groeiende bedrijf van Nederland zijn. Wij zijn er klaar voor voor om JAMwerkt.nl naar een hoger niveau te tillen, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!


Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Tijdens je inleertraject ben je vrijwel fulltime aanwezig op deze locatie. Naarmate het aantal afspraken in Tilburg toeneemt, zal de verdeling tussen Eindhoven en Tilburg steeds gelijkmatiger worden.

De huidige collega’s hebben gekozen voor een baan bij JAM aan de hand van onze vier kernwaarden:

Kernwaarden JAM

 Benieuwd wat deze kernwaarden precies betekenen? Hier lichten we ze voor je toe!


Je bent er nog?

Super! Druk op de knop hieronder en vertel ons waarom je goed in ons team past en waarom deze baan aansluit bij jouw profiel.